Sportevenement tickets verkopen zonder opstartkosten

Avayo Yellow, hèt registratiesysteem voor al uw deelnemers! Of het nu om een wandel- of fietsevenement gaat, met de ticketshop van Avayo is het mogelijk om deelnemers de keuze te bieden uit verschillende soorten tickets, om voorverkooppunten te gebruiken en om tot vlak voor het begin van het evenement online tickets te verkopen.

Heeft u een meerdaagse sportevenement? Dan kunt u uw deelnemers een ticket per dag laten bestellen. Maar u kunt ook de zogenoemde Passe-partout ticket aanbieden. Hiermee is de ticket voor meerdere dagen geldig.

Voor de deelnemers zonder de mogelijkheid tot betaling via iDEAL, bieden wij de mogelijkheid tot Automatische incasso. Vanwege enkele risico’s die automatische incasso met zich meebrengt, staat deze functionaliteit niet standaard aan, maar in gezamenlijk overleg is dit uiteraard wel mogelijk.  Ook kunt u middels het systeem bij de telefonische bestelling van kaarten een betaallink sturen waarna uw deelnemer, via bijvoorbeeld iDEAL, de kaarten kan betalen.

De ticketshop Avayo Yellow maakt het mogelijk dat u voor elke deelnemer de gewenste informatie kunt laten invullen in de ticketshop. Via de uitgebreide Rapportage in de online ticketsoftware heeft u alle gegevens van uw deelnemers in een overzicht. Alsook alle e-mailadressen die u later weer kunt gebruiken voor mailings voor marketingdoeleinden.

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Geïnteresseerd?

Vacatures!