Openluchttheater tickets verkopen zonder opstartkosten

Voorstellingen heerlijk in de buitenlucht? Met de ticketshop van Avayo kunnen uw bezoekers snel en makkelijk online e-tickets kopen voor hun favoriete voorstelling.

Wanneer u meerdere voorstellingen aanbiedt, kunnen uw bezoekers middels de functionaliteit van het winkelmandje voor het hele jaar al toegangskaarten bestellen. Daarnaast kunt u in het systeem ook telefonische reserveringen aannemen. Middels een bevestigingsmail en betaallink kan uw bezoeker de reservering omzetten naar een definitieve boeking en krijgt de toegangskaarten via de mail opgestuurd. Daarnaast is kassaverkoop mogelijk met de online ticketsoftware van Avayo om zo een maximale verkoop te realiseren!

Avayo biedt verschillende betaalmogelijkheden, zoals o.a. iDEAL. Speciaal voor alle soorten voorstellingen en concerten kan bij de betaling eventueel ook gebruik gemaakt worden van de Podium Cadeaukaart.

Heeft u geen Wifi op locatie? Avayo levert ook MiFi, dat is een mobiele Wifi, zodat de toegangscontrole zelfs in een prachtig bosrijke openluchttheater kan plaatsvinden.

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

h├Ęt pakket voor deelnemersregistratie

Geïnteresseerd?

Vacatures!