Ontdek Avayo Yellow

Online kaartverkoop met deelnameregistratie

Kaarten verkopen en de deelnemers aan workshops of sportwedstrijden meteen registreren? Yellow slaat twee vliegen in één klap: een slim ticketsysteem en hoogwaardige evenementregistratie. Je weet precies hoeveel mensen er komen, in welke teamsamenstelling en wat hun wensen zijn. Tijdens het bestelproces kun je vragen stellen, zoals bijvoorbeeld dieetwensen. Alle gegevens vind je terug in het beheersysteem dat je eenvoudig naar Excel exporteert, waardoor je snel overzicht hebt.

Avayo Yellow: deelnameregistratie naar een hoger niveau

Het online ticketingsysteem registreert niet alleen individuele deelnemers, Yellow werkt ook perfect voor teams én voor meerdaagse evenementen. Veel teams lopen er tegenaan dat kaarten kopen en registreren per deelnemer moet. Met Yellow neem je hen een hoop werk uit handen. Bovendien kun je nu zelf al veel eerder inspelen op de doelgroep, waardoor je de marketing voor je evenement efficiënter inzet.

Efficiënt inspelen op de doelgroep met korting of acties

Ook de kaartcontrole tijdens het evenement zelf wordt veel eenvoudiger. Deelnemers hoeven zich niet meer ter plaatse in te schrijven, maar laten hun kaartje scannen en lopen door. Dit voorkomt wachtrijen en zorgt voor een goede doorstroom. Kaarten scannen kan met onze handige scan app voor iPhone of Android, met onze USB-handscanner of onze mobiele scanner.

Kortingen, zoals vroegboekkorting of korting voor vaste klanten, verwerk je eenvoudig in het ticketsysteem en worden alleen aangeboden aan de door jou geselecteerde doelgroep. Natuurlijk denken we graag mee over de beste oplossing voor jouw evenement, dit verhoogt de tevredenheid van je bezoekers en maakt jou het werken nog makkelijker.

Verzamel informatie tijdens de check-out

Yellow is een multi-step check-out. Dat betekent dat de kaartverkoop in een paar simpele stappen verloopt. In die tussenstappen kun je specifieke vragen stellen die per event zelf kunt aanpassen, maar kunnen deelnemers zelf ook belangrijke informatie delen. Op het event zelf kun je dankzij ons kassasysteem met pin ook horeca en merchandise aanbieden.

De voordelen van Avayo Yellow

Deelnemers- en/of workshopregistratie

Direct inzicht in het gedrag van je doelgroep

Bepaal zelf je transactiekosten en maak je ticketshop kostendekkend

Ontvang uitgebreide realtime rapportages over je inschrijvingen en omzet

Verwerk ook telefonische bestellingen en reserveringen in het systeem

Verschillende betaalwijzen, zoals iDeal, credit card en PayPal

Zeer eenvoudig bestelproces

Voor wie

Sportevenementen

Wandelevenementen

Workshops

Fietsevenementen

Beurzen

Congressen/Conferenties

Geïnteresseerd?

Vacatures!