Ontdek Avayo Orange

Kaarten verkopen zonder account voor

beurzen, attractieparken, concerten en festivals

Op één pagina kaarten kopen en betalen, dat is de kracht van Orange. Gebruiksvriendelijk, zonder poespas en daarom het perfecte ticketsysteem voor eenmalige of jaarlijkse kaartverkoop zonder account. Bepaal direct je prijzen, kortingsacties en kaartenvoorraad met één druk op de knop. Geen wonder dat attractieparken en organisatoren van congressen en concerten Orange zo graag gebruiken. Orange is ook perfect om om festivaltickets en concertkaarten te verkopen. De combinatie met onze scan app is ideaal, zo verloopt ook de toegangscontrole lekker vlot.

Avayo Orange: eenvoudig en eenmalig kaarten verkopen

Hét ticketsysteem voor beurzen, attractieparken, concerten en festivals is heel eenvoudig in gebruik. Voor klanten, maar ook voor jou als beheerder. Orange is er voor iedereen die eenmalig of jaarlijks kaarten verkoopt en geen extra informatie nodig heeft van klanten in de vorm van een account. Je verkoopt je kaarten via je eigen ticketshop op je website of via social media, zoals Facebook.

Kortingssysteem dat naadloos aansluit bij iedere doelgroep

Je hebt zelf alle controle over je kaartverkoop, ook als je online tickets verkoopt via resellers. Bovendien zie je precies hoeveel kaarten jouw resellers verkopen, waardoor je direct weet welk verkoopkanaal voor jou ideaal is. Ook het instellen van voorverkooppunten is heel eenvoudig, net als het invoeren van early bird korting, vriendenkorting en andere klantenkorting die je perfect integreert in jouw marketingstrategie.

Een extra optie is het verkopen van kaarten aan relaties, leden van personeelsverenigingen en businessclubs via lidmaatschapsnummers. Natuurlijk denken we mee, zodat we jouw pakket voor jouw organisatie optimaliseren. Met creatieve oplossingen zorgen we ervoor dat jouw pakket naadloos aansluit bij jouw wensen.

Laagdrempelig kaarten verkopen

Orange is een one-page checkout zonder account, helder en simpel. Klanten ervaren deze manier van kaarten kopen als heel laagdrempelig. Met het persoonlijke invulveld kun je klanten om specifieke informatie vragen, zoals dieetwensen. Kaarten scannen doe je met onze slimme scan app voor iPhone of Android, via onze USB-handscanner of onze mobiele handscanners. Ons kassasysteem met pin is een mooie aanvulling om ook de horeca en merchandise in de markt te zetten. In het beheersysteem zie je direct welke invloed dit op je omzet heeft.

De voordelen van Avayo Orange

Verschillende betaalwijzen, zoals iDeal, creditcard en PayPal

Extra voorverkooppunten snel en eenvoudig toevoegen

Bepaal zelf je transactiekosten en maak je ticketshop kostendekkend

Ontvang uitgebreide realtime rapportages over je kaartverkoop en omzet

Verwerk ook telefonische bestellingen en reserveringen in het systeem

Zeer eenvoudig bestelproces

Voor wie

Attractieparken
Dierentuinen

Musea
Beurzen

Festival
Dance events

Concerten
Muziekpodia

Feestdagen
Studentenfeesten

en meer…

Geïnteresseerd?

Vacatures!