Ticketsoftware

Ticketing software van Avayo: de mogelijkheden

Bij Avayo kunt u terecht voor ticketing software waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Dat betekent niet alleen dat zowel u als uw bezoekers eenvoudig gebruik kunnen maken van het systeem op uw website, maar dat u bovendien de beschikking heeft over allerlei functionaliteiten.

U kunt onder andere inspelen op promotie- en marketingactiviteiten en de verkoop van passe-partouts, maar bijvoorbeeld ook op de verkoop van zogenaamde geplaceerde kaartjes (op rij- en stoelnummer).

Ticketing software: alleen maar voordelen

Wanneer u gebruikmaakt van de betrouwbare, flexibele ticketing software van Avayo, profiteert u van een aantal grote voordelen. In de eerste plaats stimuleert u de kaartverkoop, omdat bezoekers de mogelijkheid hebben om op eenvoudige wijze in het bezit van kaarten te komen via uw website. De opbrengst komt wekelijks terecht op uw rekening, terwijl u alléén een (kleine) vergoeding betaalt per verkocht toegangsbewijs. Bent u benieuwd naar alle andere voordelen van onze ticketing software? Bekijk dan onze website en neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie en persoonlijk advies!

Of bekijk gelijk alle voordelen per pakket

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Geïnteresseerd?

Vacatures!