Tickets verkopen op uw eigen website?

Wilt u graag tickets verkopen op uw eigen website met behulp van een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem? Dan biedt Avayo uitkomst! Wij integreren ons systeem binnen de kortste keren en op onopvallende wijze in uw website. Daarmee heeft u de mogelijkheid om tickets te verkopen aan uw bezoekers, waarbij u profiteert van allerlei voordelen: zo stimuleert u de kaartverkoop, wordt de opbrengst direct op uw eigen rekening gestort en kunt u het systeem eenvoudig beheren.

 

Waarom online tickets verkopen?

Steeds meer bezoekers van bijvoorbeeld evenementen of recreatieparken kiezen ervoor om online tickets te kopen. De bestelprocedure is eenvoudig, het is mogelijk om direct te betalen en de tickets kunnen meteen na de betaling worden uitgeprint. Een van de voordelen is het feit dat bezoekers niet meer hoeven aan te sluiten in een wachtrij. Zelf profiteert u van het eenvoudig te beheren systeem van Avayo. Bij eventuele vragen staan we bovendien natuurlijk altijd voor u klaar. We zorgen ervoor dat u 24 uur per dag tickets kunt verkopen via uw website en kunnen direct anticiperen op piekmomenten.

 

Is online tickets verkopen duur?

Nee! U betaalt alleen een kleine vergoeding per verkocht ticket. Dat bedrag neemt af naarmate het aantal verkochte tickets oploopt. Bij Avayo zit u dus niet vast aan licentie- of abonnementskosten en ook opstartkosten hoeft u bij ons niet te betalen. Daarnaast kunt u op ieder moment stoppen met het systeem. Wilt u uw tickets verkopen via uw website? Neem dan vrijblijvend contact op met Avayo en laat u van advies voorzien!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!