Ticketing software voor uw website

Bent u op zoek naar betaalbare ticketing software voor uw website? Dan bent u bij Avayo aan het juiste adres! Onze technici zorgen er binnen no time voor dat u beschikt over ticketing software waarmee u uw bezoekers online toegangsbewijzen kunt aanbieden. Wij integreren het systeem zodanig in uw website dat het niet ten koste gaat van uw design. En u profiteert van allerlei andere aantrekkelijke voordelen!

Ticketing software van Avayo: de mogelijkheden

Bij Avayo kunt u terecht voor ticketing software waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Dat betekent niet alleen dat zowel u als uw bezoekers eenvoudig gebruik kunnen maken van het systeem op uw website, maar dat u bovendien de beschikking heeft over allerlei functionaliteiten.

U kunt onder andere inspelen op promotie- en marketingactiviteiten en de verkoop van passe-partouts, maar bijvoorbeeld ook op de verkoop van zogenaamde geplaceerde kaartjes (op rij- en stoelnummer).

 

Ticketing software: alleen maar voordelen

Wanneer u gebruikmaakt van de betrouwbare, flexibele ticketing software van Avayo, profiteert u van een aantal grote voordelen. In de eerste plaats stimuleert u de kaartverkoop, omdat bezoekers de mogelijkheid hebben om op eenvoudige wijze in het bezit van kaarten te komen via uw website. De opbrengst komt direct terecht op uw rekening, terwijl u alléén een (kleine) vergoeding betaalt per verkocht toegangsbewijs. Bent u benieuwd naar alle andere voordelen van onze ticketing software? Bekijk dan onze website en neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie en persoonlijk advies!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!