Online ticketsysteem

Wilt u graag toegangsbewijzen verkopen via uw website? Wij integreren ons online ticketsysteem probleemloos in uw website, zonder afbreuk te doen aan het design. Met het online ticketsysteem van Avayo speelt u in op de ontwikkelingen van de laatste jaren, waarin steeds meer toegangsbewijzen via internet worden verkocht. Voor uw bezoekers is deze methode dan ook bijzonder aantrekkelijk! Via het online ticketsysteem kunnen zij hun ticket direct afrekenen en uitprinten. De wachtrij bij de kassa behoort daarmee tot het verleden en ook het wachten op de postbezorging is niet meer nodig.

De voordelen van het online ticketsysteem voor u

Het online ticketsysteem is een service die eigenlijk niet meer mag ontbreken op uw website, maar biedt u bovendien tal van voordelen. Enkele voorbeelden:

  • U vermindert uw administratieve taken.
  • U krijgt de beschikking over de contactgegevens van uw bezoekers, die u onder meer kunt gebruiken voor marketingactiviteiten.

Ook vanuit financieel oogpunt is het online ticketsysteem een goede zet:

  • U ontvangt de opbrengsten van de ticketverkoop meteen op uw eigen rekening.
  • U betaalt uitsluitend een kleine vergoeding per verkocht toegangsbewijs, die u eventueel in de vorm van servicekosten weer kunt innen.

Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat u geen last heeft van storingen en/of overbelasting van uw online ticketsysteem.

Online ticketsysteem uitproberen?

Nadat wij het online ticketsysteem hebben geïnstalleerd, kunt u gebruikmaken van alle functionaliteiten van het systeem. Hoe eenvoudig dat is, laten we u graag zien tijdens een vrijblijvende demonstratie. Neem dus snel contact op en laat u voorzien van persoonlijk advies!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!