Online ticketshop: beschikbaar in drie varianten!

Avayo biedt standaard drie soorten ticketshops:

Een online ticketshop met een zaalplan, een one-page-check-out ticketshop en een ticketshop met een workshop- en deelnemersregistratie.

Of u een organisator bent van een wandelevenement, een leuke party of u wilt online kaarten verkopen voor uw theater, dan bent u bij Avayo aan het juiste adres! Avayo biedt de online ticketshop standaard in drie varianten. Dus voor elk wat wils!

 

1. Online ticketshop met zaalplan

Een ticketshop met een zaalplan voor de geplaceerde ticketverkoop: De bezoeker kan zelf een plek kiezen tijdens het bestellen van de toegangskaarten. Of de bezoeker kiest ervoor dat het systeem automatisch de beste plek voor hem uitzoekt, waarna hij zijn e-tickets per mail toegestuurd krijgt, uitprint en naar de voorstelling kan gaan. Aanvullend bij deze ticketshop is de functionaliteit van het winkelmandje. De bezoeker kan tijdens één bestelling meerdere toegangskaarten voor verschillende voorstellingen en/of evenementen kopen. Handig als je meerdere voorstellingen organiseert in een theater.

Voordeel:

Bezoekers kunnen meerdere evenementen en voorstellingen in één keer bestellen voor het hele jaar. Deze functionaliteit levert een positieve bijdrage aan het verhogen van de conversie!

Lees meer…

2. One-page checkout

Ticketshop met een one-page checkout: Op één pagina worden alle bestelstappen weergegeven, zodat heel laagdrempelig bezoekers zonder al teveel gegevens in te vullen online tickets kunnen bestellen.

Voordeel:

De bezoeker heeft zijn tickets heel snel en eenvoudig online besteld!

Lees meer…

3. Deelnemers- en workshopregistratie

Tot slot biedt Avayo een ticketshop met een bestelproces in meerdere stappen. Per pagina worden verschillende gegevens gevraagd, zoals de keuze voor de ticketsoort, het invoeren van de gegevens van de hoofdboeker, invullen van andere deelnemersgegevens, eventueel keuze voor workshoprondes, betaalwijze en tot slot een overzicht van de bestelling. Deze ticketshop is ideaal voor het gebruik van deelnemers- en workshopregistratie. Daarbij zijn alle gegevens, inclusief de opgegeven workshop rondes, uit te draaien in een excel-sheet.

Voordeel:

De bezoeker kan thuis al exact aangeven naar welke workshop tijdens de verschillende rondes hij wil gaan.

Of wanneer het een deelnemersregistratie betreft, heeft de bezoeker thuis al alle gegevens ingevuld, zodat dat niet meer op de dag van het event hoeft te gebeuren en hij direct van start kan gaan!

Lees meer…

Vacatures!