Online ticketing

Organiseert u een of meerdere evenementen, bijvoorbeeld op zakelijk, sportief of muzikaal gebied? Of bent u verantwoordelijk voor de kaartverkoop van een recreatiepark of een andere locatie? Meer en meer organisatoren en ondernemers kiezen voor online ticketing, waarbij bezoekers toegangsbewijzen kunnen bestellen en direct kunnen uitprinten. Wilt u de slag niet missen? Versla de concurrentie en kies voor de aantrekkelijke online ticketing software van Avayo, waarmee u uzelf én uw bezoekers een dienst bewijst!

Voor wie is online ticketing aantrekkelijk?

Online ticketing is onder andere geschikt voor ondernemers en organisatoren in de volgende branches:

  • Recreatie (bijv. attractie- en dierenparken, musea)
  • Entertainment (bijv. theaters, bioscopen, concertzalen)
  • Zakelijke evenementen (bijv. beurzen, conferenties)
  • Sport evenementen

Met online ticketing verlaagt u de drempel voor uw bezoekers om een kaartje te kopen: zij beschikken namelijk direct over een toegangsbewijs en zijn dus niet afhankelijk van de postbezorging of drukte bij de kassa.

Online ticketing via Avayo

Als u kiest voor het online ticketing systeem van Avayo, profiteert u van een aantal grote voordelen. De opbrengsten van de kaartverkoop komen wekelijks (evt. dagelijks) op uw eigen rekening terecht en u betaalt alleen een minimale vergoeding per verkocht toegangsbewijs, die bovendien afneemt naarmate de kaartverkoop toeneemt. Verder bent u verzekerd van online ticketing software die 24 uur per dag zonder problemen functioneert en die u eenvoudig kunt beheren. Wilt u zelf ervaren hoe gemakkelijk het is om het systeem van Avayo te besturen? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie van alle functionaliteiten en maak het uw bezoekers gemakkelijk!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!