Mobile ticketing

Als u als evenementenorganisator of ondernemer tickets verkoopt, kunt u uw ogen niet sluiten voor de ontwikkelingen in de laatste jaren. Zoals vrijwel ieder product wordt ook het toegangsbewijs steeds vaker online aangeschaft. En dat is niet zonder reden: e-tickets zijn eenvoudig en snel te bestellen en bovendien veilig. Het is al een tijdje mogelijk om tickets te bestellen via de computer, maar sinds de opkomst van de smartphone is het zelfs mogelijk om e-tickets te bestellen via de mobiele telefoon. Met mobile ticketing zorgt u er dus voor dat uw doelgroep overal en op ieder moment aan tickets kan komen!

Waarom mobile ticketing?

Mobile ticketing verlaagt voor uw doelgroep de drempel om tickets te bestellen. Waar ze met een computer in huis nog afhankelijk waren van de locatie, kunnen ze dankzij mobile ticketing overal tickets bestellen. Op een later moment kunnen die tickets worden uitgeprint. Kortom: met een e-ticketsysteem op uw website maakt u het uw potentiële bezoekers nóg makkelijker om in het bezit te komen van een toegangsbewijs.

Mobile ticketing via Avayo

Het betrouwbare, uitgebreide e-ticketsysteem van Avayo is eenvoudig te gebruiken door beheerders én klanten. Ook vanuit financieel oogpunt is het systeem bijzonder aantrekkelijk:

  • Het levert u een kostenbesparing op, omdat uw bezoekers via mobile ticketing en de aanschaf van e-tickets via andere apparaten (computer, laptop, tablet) zélf hun tickets uitprinten.
  • U betaalt uitsluitend een kleine vergoeding aan Avayo wanneer u een ticket verkoopt.
  • U ontvangt de opbrengsten snel op uw eigen rekening.

Avayo legt u graag uit waarom het e-ticketsysteem bijvoorbeeld ook aantrekkelijk is vanuit marketingperspectief. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende demonstratie over e-tickets en mobile ticketing. Neem gerust contact op!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!