Evenement organiseren? Checklist maken!

Gaat u een evenement organiseren? Dan maakt u ongetwijfeld gebruik van een checklist gezien de grote hoeveelheid acties die u op de planning heeft staan. De (online) kaartverkoop speelt een belangrijke rol bij het organiseren van een evenement en zal dan ook niet ontbreken op uw checklist. Avayo kan u daarbij helpen!

Avayo ontwikkelde een gebruiksvriendelijk online ticketsysteem dat gemakkelijk te integreren is met uw eigen website. Bezoekers kopen hun kaarten voor uw evenement gemakkelijk online en hoeven de deur niet meer uit. Na het betalen van de toegangsbewijzen, ontvangen ze de kaartjes direct in hun mailbox en kunnen ze meteen uitgeprint worden. Bent u van plan om een evenement te organiseren? Zet het e-ticketsysteem van Avayo op uw checklist en u kunt alvast één to-do van uw lijst schrappen!

Evenement organiseren: checklist afstrepen

Avayo beschikt over jarenlange ervaring als het gaat om (online) kaartverkoop voor onder meer grote evenementen, concerten, theaterstukken en attractieparken. Als u een beroep doet op Avayo wanneer u besluit een evenement te organiseren, is uw checklist op één onderdeel in goede handen: de (online) kaartverkoop. Avayo integreert het e-ticketsysteem snel en vakkundig op uw website. Ook de technische kant van het systeem nemen wij voor onze rekening, zodat er geen storingen ontstaan. Met ons systeem verkoopt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten, zonder dat u daar personeel voor hoeft in te schakelen.  Eenvoudig voor uw bezoekers, aantrekkelijk voor u.

Waarom een evenement organiseren en uw checklist voorzien van het e-ticketsysteem van Avayo?

  • U bespaart kosten door bezoekers zelf hun tickets uit te laten printen.
  • U ontvangt de ticketopbrengsten direct op uw eigen rekening.
  • U betaalt alléén een minimale vergoeding aan Avayo per verkocht ticket.
  • U kunt op eenvoudige wijze gebruikmaken van de vele functionaliteiten van het systeem, dat we graag vrijblijvend aan u demonstreren.
  • U beschikt na de verkoop van het ticket over de contactgegevens van uw bezoeker, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor toekomstige marketingactiviteiten.

Neem gerust contact op met Avayo en laat u informeren over alle mogelijkheden!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!