E-ticket maken?

Bent u van plan om tickets te verkopen via uw website en wilt u weten hoe u een e-ticket kunt maken? Als u een beroep doet op Avayo, bent u verzekerd van een e-ticketsysteem dat in alle opzichten bijzonder aantrekkelijk is. Wij integreren het systeem probleemloos in uw website, zonder concessies te doen aan het design van uw website. Zo kunt u razendsnel aan de slag met uw eigen e-ticketsysteem en verlaagt u de drempel voor uw bezoekers om een toegangsbewijs aan te schaffen. Wilt u een e-ticket maken? Laat het aan Avayo over!

Laat Avayo uw e-ticket maken!

Laat u uw e-ticket maken door Avayo, dan profiteert u van een aantrekkelijk systeem…

  • Vanuit financieel oogpunt, omdat u de kaartverkoop stimuleert, uitsluitend een kleine vergoeding betaalt per verkocht ticket, de opbrengsten direct ontvangt op uw eigen rekening en bespaart op de kosten van de ticketverkoop.
  • Vanuit praktisch oogpunt, omdat het systeem eenvoudig te beheren is en u daarnaast allerlei functionaliteiten kunt gebruiken. Avayo zorgt er uiteraard continu voor dat u geen hinder ondervindt van storingen of overbelasting.
  • Vanuit marketingoogpunt, omdat u ook meteen beschikt over de contactgegevens van uw bezoekers en die bijvoorbeeld kunt gebruiken voor (digitale) nieuwsbrieven.

Hoe laat ik mijn e-ticket maken?

Dat leggen we u graag uit tijdens een demonstratie van het geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke e-ticketsysteem. Wilt u graag een afspraak maken en een e-ticket laten maken door Avayo? Neem dan vrijblijvend contact op en maak kennis met ons systeem!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!