Deelnemersregistratie en online kaartverkoop

Als directie of organisatie wilt u graag de beschikking hebben over de gegevens van uw deelnemers. Tegelijkertijd wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om toegangsbewijzen via uw website te kunnen kopen. Bij Avayo integreren we probleemloos een systeem in uw website waarmee u niet alleen online tickets kunt verkopen, maar ook gegevens van uw klanten kunt opslaan. Deelnemersregistratie en online kaartverkoop: twee vliegen in één klap!

Het e-ticketsysteem van Avayo: deelnemersregistratie en meer

Met het e-ticketsysteem van Avayo, dat we snel en onopvallend kunnen inbouwen binnen uw website, heeft u op ieder moment en op elke locatie inzicht in de actuele status van de kaartverkoop. Tijdens en na het evenement kunt u de gegevens van uw bezoekers bekijken, exporteren en opslaan. Die deelnemersregistratie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om u uw doelgroep op de hoogte te houden met nieuwsbrieven.

Meer dan deelnemersregistratie

Het e-ticketsysteem van Avayo biedt veel meer voordelen dan alleen deelnemersregistratie. Enkele voorbeelden:

  • De opbrengsten van de online kaartverkoop worden snel op uw eigen rekening gestort.
  • U betaalt slechts een geringe vergoeding per verkocht toegangsbewijs en zit niet vast aan andere kosten. Hoe meer tickets u verkoopt, hoe lager deze vergoeding is.
  • U bent 24 uur per dag verzekerd van een betrouwbaar, veilig systeem. Avayo staat altijd voor u klaar bij eventuele vragen of bijvoorbeeld wanneer de capaciteit moet worden aangepast aan de drukte op uw website.
  • U kunt altijd stoppen met de online kaartverkoop zonder verdere verplichtingen.

Bent u benieuwd naar de andere voordelen en alle functionaliteiten van ons systeem? Wilt u uw kaartverkoop een boost geven en tegelijkertijd beschikken over een gebruiksvriendelijk systeem voor deelnemersregistratie?

Kijk rustig verder op de website en neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?

Vacatures!