Blog, Update

Donatiemodule nu ook voor Avayo Orange!

Bij Avayo blijven we innoveren om onze klanten de best mogelijke tools te bieden om hun bedrijf te laten groeien. Na een succesvolle introductie bij Avayo Yellow en Red, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze donatiemodule nu beschikbaar is voor Avayo Orange. Hiermee kunnen bedrijven moeiteloos donaties ontvangen van hun klanten.

Een donatiemodule die je controle geeft

De donatiemodule van Avayo Orange biedt bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en effectief donaties te ontvangen van klanten, met de flexibiliteit om de donatiepagina aan te passen met een eigen titel en tekst. Of je nu een non-profitorganisatie bent die op zoek is naar steun of een bedrijf dat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt, deze module is een waardevolle toevoeging.

Hoe werkt het?

Het gebruik van de donatiemodule is simpel en klantvriendelijk:

  1. Activeer de module bij je evenement: Wanneer je een evenement aanmaakt in Avayo Orange, heb je nu de mogelijkheid om de donatiemodule eenvoudig te activeren.
  2. Pas je donatiepagina aan: Hoewel de stijl niet aangepast kan worden, kun je wel je eigen titel en tekst toevoegen aan de donatiepagina. Voeg een persoonlijke boodschap toe om je klanten te inspireren om te doneren.
  3. Klanten doneren eenvoudig: Klanten kunnen nu eenvoudig donaties maken vanaf slechts 1 euro. Ze hebben de flexibiliteit om het donatiebedrag naar wens in te stellen.
  4. Geen kosten voor Avayo: Wij geloven in het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven en goede doelen. Daarom brengen we geen extra kosten in rekening voor het gebruik van de donatiemodule. Het volledige gedoneerde bedrag gaat naar de organisatie.

Waarom de donatiemodule gebruiken?

  • Eenvoudige activering: Je hoeft niets te installeren; activeer de donatiemodule gewoon bij je evenement in Avayo Orange.
  • Flexibiliteit voor klanten: Klanten kunnen zelf kiezen hoeveel ze willen doneren, waardoor het laagdrempelig is voor iedereen.
  • Ondersteun maatschappelijke doelen: Met deze module kun je jouw steun betuigen aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven die belangrijk zijn voor jouw bedrijf en klanten.
  • Geen extra kosten: Avayo brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van de donatiemodule, wat betekent dat alle donaties rechtstreeks naar het goede doel gaan.

Laat Avayo je helpen om goed te doen!

Bij Avayo zijn we er trots op dat we nu ook Avayo Orange de mogelijkheid bieden om een positieve impact te maken op de wereld. Of je nu een klein evenement organiseert of een grootschalige bijeenkomst plant, de donatiemodule is een krachtige tool om maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren en een verschil te maken.

Activeer vandaag nog de donatiemodule voor je Avayo evenementen en begin met het ontvangen van donaties van je klanten. Samen kunnen we bijdragen aan een betere wereld, zonder extra kosten of complexiteit. Avayo staat klaar om je te ondersteunen op je reis van maatschappelijke verantwoordelijkheid en succes.

Heb je vragen over de donatiemodule of hoe je deze kunt activeren voor je evenement in Avayo Orange? Aarzel niet om contact op te nemen met ons supportteam. We helpen je graag verder!

Vacatures!