Blog, Nieuws

Nieuwe website!

De nieuwe website is gelanceerd!

Met trots presenteren we voor u onze nieuwe website. De website is tot stand gekomen in in samenwerking met de creatieve expertise van PoiterDesign.

Wat is er allemaal veranderd?

We hebben onze drie producten prominenter op de website geplaatst: Avayo Red – Orange – Yellow. Hierdoor zijn alle functionaliteiten van de online ticketsoftware veel inzichtelijker gemaakt. Vanuit onze Drentse nuchterheid lieten we niet voldoende zien wat het systeem van Avayo allemaal kan én hoe handig het eigenlijk is voor organisatoren van onder meer evenementen, attractieparken, theaters etc..

Door van tevoren online kaarten aan te bieden, krijgen organisatoren veel meer inzicht in de hoeveelheid bezoekers die ze kunnen verwachten. Ook wordt hiermee de gegevens van alle bezoekers verzameld die de organisatoren weer kunnen gebruiken voor hun marketing doeleinden.

Ook hebben we op onze nieuwe website de verschillende doelgroepen uitgelicht die uitstekend gebruik kunnen maken van onze online ticketsoftware. Ze zijn hierdoor beter in kaart gebracht. Het systeem kan namelijk voor veel doeleinden gebruikt worden: Eigenlijk in het kort samengevat, de ticketsoftware van Avayo is uitermate geschikt voor iédereen die (online) tickets wil gaan verkopen voor zijn event!

 

Vacatures!