Blog, Update

Meekijken met de verkoopstand van je evenement met het “impresariaat linkje”

Bij Avayo streven we er altijd naar om onze evenementenorganisatoren de nieuwste en meest handige tools te bieden om hun evenementen tot een groot succes te maken. En vandaag zijn we verheugd om onze nieuwste functie aan te kondigen die dit doel nog beter ondersteunt: het impresariaat linkje.

Wat is het impresariaat linkje?

Het impresariaat linkje is een eenvoudige en handige toevoeging aan ons evenementenplatform waarmee evenementenorganisatoren en hun impresariaat in realtime kunnen meekijken met de verkoopstand van een evenement. Dit betekent dat je nu nog meer controle hebt over de prestaties van je evenement, terwijl je tegelijkertijd de samenwerking met je impresariaat optimaliseert.

Hoe werkt het?

Het gebruik van het impresariaat linkje is eenvoudig. Lees hieronder hoe het werkt:

  1. Kopieer het linkje: Wanneer je een editie bij een evenement aanmaakt in ons platform, dan zal het systeem automatisch een impresariaat linkje voor je genereren. Dit linkje is uniek voor elk evenement/editie.
  2. Deel het met je impresariaat en derden: Stuur het gegenereerde linkje naar je impresariaat en eventuele derde partijen die je wilt uitnodigen om mee te kijken. Het linkje is publiek toegankelijk en kan worden gedeeld met iedereen die je wilt.
  3. Realtime inzicht: Zodra iemand het linkje opent, krijgen ze direct inzicht in de verkoopstand van het evenement.
  4. Blijf samenwerken: Met deze nieuwe functie kunnen jij, je impresariaat en derden nauw samenwerken om de verkoopstrategie te optimaliseren. Je kunt snel inspelen op veranderingen in de verkoopcijfers en samen beslissingen nemen om het evenement nog succesvoller te maken.

 

Voordelen van het impresariaat linkje

Het impresariaat linkje biedt tal van voordelen voor evenementenorganisatoren, impresario’s en andere belanghebbenden:

  • Realtime Monitoring: Geen vertraging in het verkrijgen van verkoopinformatie; alles wordt in realtime weergegeven.
  • Verbeterde Samenwerking: Efficiëntere communicatie en besluitvorming tussen organisatoren, impresario’s en derden.
  • Snel Handelen: Directe reactie op veranderingen in de verkoop, waardoor je kansen kunt benutten en uitdagingen kunt aanpakken.
  • Betere Resultaten: Optimaliseer je evenementverkoopstrategieën op basis van nauwkeurige gegevens en inzichten.

 

Het impresariaat linkje is een voorbeeld van onze voortdurende inzet om evenementenorganisatoren te voorzien van de tools die ze nodig hebben om succes te behalen.

Probeer het impresariaat linkje vandaag nog en ontdek hoe het jou kan helpen om je evenementen naar nieuwe hoogten te brengen. We kijken ernaar uit om je feedback te horen en samen met jou te groeien in de wereld van evenementenorganisatie. Samen maken we evenementen onvergetelijk!

Let op: Deze functie is vanaf heden beschikbaar in je ticketshop. Deel het linkje bewust met derden die je wilt uitnodigen voor het meekijken.

Vacatures!