Avayo

Blog, Update

Donatiemodule nu ook voor Avayo Orange!

Bij Avayo blijven we innoveren om onze klanten de best mogelijke tools te bieden om hun bedrijf te laten groeien. Na een succesvolle introductie bij Avayo Yellow en Red, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze donatiemodule nu beschikbaar is voor Avayo Orange. Hiermee kunnen bedrijven moeiteloos donaties ontvangen van hun klanten.

Een donatiemodule die je controle geeft

De donatiemodule van Avayo Orange biedt bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en effectief donaties te ontvangen van klanten, met de flexibiliteit om de donatiepagina aan te passen met een eigen titel en tekst. Of je nu een non-profitorganisatie bent die op zoek is naar steun of een bedrijf dat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt, deze module is een waardevolle toevoeging.

Hoe werkt het?

Het gebruik van de donatiemodule is simpel en klantvriendelijk:

 1. Activeer de module bij je evenement: Wanneer je een evenement aanmaakt in Avayo Orange, heb je nu de mogelijkheid om de donatiemodule eenvoudig te activeren.
 2. Pas je donatiepagina aan: Hoewel de stijl niet aangepast kan worden, kun je wel je eigen titel en tekst toevoegen aan de donatiepagina. Voeg een persoonlijke boodschap toe om je klanten te inspireren om te doneren.
 3. Klanten doneren eenvoudig: Klanten kunnen nu eenvoudig donaties maken vanaf slechts 1 euro. Ze hebben de flexibiliteit om het donatiebedrag naar wens in te stellen.
 4. Geen kosten voor Avayo: Wij geloven in het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven en goede doelen. Daarom brengen we geen extra kosten in rekening voor het gebruik van de donatiemodule. Het volledige gedoneerde bedrag gaat naar de organisatie.

Waarom de donatiemodule gebruiken?

 • Eenvoudige activering: Je hoeft niets te installeren; activeer de donatiemodule gewoon bij je evenement in Avayo Orange.
 • Flexibiliteit voor klanten: Klanten kunnen zelf kiezen hoeveel ze willen doneren, waardoor het laagdrempelig is voor iedereen.
 • Ondersteun maatschappelijke doelen: Met deze module kun je jouw steun betuigen aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven die belangrijk zijn voor jouw bedrijf en klanten.
 • Geen extra kosten: Avayo brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van de donatiemodule, wat betekent dat alle donaties rechtstreeks naar het goede doel gaan.

Laat Avayo je helpen om goed te doen!

Bij Avayo zijn we er trots op dat we nu ook Avayo Orange de mogelijkheid bieden om een positieve impact te maken op de wereld. Of je nu een klein evenement organiseert of een grootschalige bijeenkomst plant, de donatiemodule is een krachtige tool om maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren en een verschil te maken.

Activeer vandaag nog de donatiemodule voor je Avayo evenementen en begin met het ontvangen van donaties van je klanten. Samen kunnen we bijdragen aan een betere wereld, zonder extra kosten of complexiteit. Avayo staat klaar om je te ondersteunen op je reis van maatschappelijke verantwoordelijkheid en succes.

Heb je vragen over de donatiemodule of hoe je deze kunt activeren voor je evenement in Avayo Orange? Aarzel niet om contact op te nemen met ons supportteam. We helpen je graag verder!

Blog, Update

Meekijken met de verkoopstand van je evenement met het “impresariaat linkje”

Bij Avayo streven we er altijd naar om onze evenementenorganisatoren de nieuwste en meest handige tools te bieden om hun evenementen tot een groot succes te maken. En vandaag zijn we verheugd om onze nieuwste functie aan te kondigen die dit doel nog beter ondersteunt: het impresariaat linkje.

Wat is het impresariaat linkje?

Het impresariaat linkje is een eenvoudige en handige toevoeging aan ons evenementenplatform waarmee evenementenorganisatoren en hun impresariaat in realtime kunnen meekijken met de verkoopstand van een evenement. Dit betekent dat je nu nog meer controle hebt over de prestaties van je evenement, terwijl je tegelijkertijd de samenwerking met je impresariaat optimaliseert.

Hoe werkt het?

Het gebruik van het impresariaat linkje is eenvoudig. Lees hieronder hoe het werkt:

 1. Kopieer het linkje: Wanneer je een editie bij een evenement aanmaakt in ons platform, dan zal het systeem automatisch een impresariaat linkje voor je genereren. Dit linkje is uniek voor elk evenement/editie.
 2. Deel het met je impresariaat en derden: Stuur het gegenereerde linkje naar je impresariaat en eventuele derde partijen die je wilt uitnodigen om mee te kijken. Het linkje is publiek toegankelijk en kan worden gedeeld met iedereen die je wilt.
 3. Realtime inzicht: Zodra iemand het linkje opent, krijgen ze direct inzicht in de verkoopstand van het evenement.
 4. Blijf samenwerken: Met deze nieuwe functie kunnen jij, je impresariaat en derden nauw samenwerken om de verkoopstrategie te optimaliseren. Je kunt snel inspelen op veranderingen in de verkoopcijfers en samen beslissingen nemen om het evenement nog succesvoller te maken.

 

Voordelen van het impresariaat linkje

Het impresariaat linkje biedt tal van voordelen voor evenementenorganisatoren, impresario’s en andere belanghebbenden:

 • Realtime Monitoring: Geen vertraging in het verkrijgen van verkoopinformatie; alles wordt in realtime weergegeven.
 • Verbeterde Samenwerking: Efficiëntere communicatie en besluitvorming tussen organisatoren, impresario’s en derden.
 • Snel Handelen: Directe reactie op veranderingen in de verkoop, waardoor je kansen kunt benutten en uitdagingen kunt aanpakken.
 • Betere Resultaten: Optimaliseer je evenementverkoopstrategieën op basis van nauwkeurige gegevens en inzichten.

 

Het impresariaat linkje is een voorbeeld van onze voortdurende inzet om evenementenorganisatoren te voorzien van de tools die ze nodig hebben om succes te behalen.

Probeer het impresariaat linkje vandaag nog en ontdek hoe het jou kan helpen om je evenementen naar nieuwe hoogten te brengen. We kijken ernaar uit om je feedback te horen en samen met jou te groeien in de wereld van evenementenorganisatie. Samen maken we evenementen onvergetelijk!

Let op: Deze functie is vanaf heden beschikbaar in je ticketshop. Deel het linkje bewust met derden die je wilt uitnodigen voor het meekijken.

Blog

Omboeken

Heb je een evenement met meerdere dagen en/of tijdvakken? Dan krijg je vast en zeker regelmatig vragen van klanten die graag willen omboeken. Bijvoorbeeld met als reden dat iemand ziek is geworden. Of juist om een andere reden dat klanten toch op een ander moment gebruik willen maken van hun tickets. Via de backoffice is deze omboekfunctie al eenvoudig te realiseren. Maar… het is nog mooier om klanten dit zelf te laten doen!Uiteraard ben jij met Avayo altijd zelf ‘In Control’. Daarom kun je deze omboekservice, via instellingen, helemaal zelf configureren. Wanneer de omboekfunctie actief is, kunnen jouw klanten zelf via het systeem hun kaarten naar een ander moment omboeken wanneer ze op het oorspronkelijke moment verhinderd zijn.

Na activatie van de omboekfunctie wordt in het menu van de ticketshop de mogelijkheid tot omboeken getoond. Daarnaast worden jouw klanten ook (optioneel) via de ticketmail van deze mogelijkheid op de hoogte gebracht.Het omboeken bestaat uit drie stappen. Als eerste vult de klant zelf het e-mailadres en ordernummer van zijn/haar bestelling in. In stap twee kiest de klant uit de nog beschikbare momenten een nieuw bezoekmoment. Tenslotte rond de klant het omboeken af en eventueel volgt de betaling (optioneel). De boeking is daarna gewijzigd en de nieuwe e-mail met bevestiging en tickets wordt verstuurd.

Natuurlijk zijn hierbij allerlei instellingen te maken, zoals welke kosten er in rekening worden gebracht en tot wanneer deze omboekfunctie te gebruiken is. Al deze zaken kunnen bij het omboeken in de Avayo backoffice worden geconfigureerd.

DISCLAIMER: Deze omboekselfservice is niet werkend voor evenementen met geplaceerde stoelverkoop.

Blog

Servicemails

Deze functie is al weer enige tijd beschikbaar, maar willen we nog even onder de aandacht brengen. Misschien ken je het wel: Je wilt een paar dagen voor het evenement de kaartkopers nog graag even voorzien van de laatste informatie. Of je wilt diezelfde kaartkopers na het evenement nog automatisch een kortingscode sturen voor de volgende editie. Dit kan nu eenvoudig geautomatiseerd via de Servicemails functie bij het evenement.Bij het evenement kun je eenvoudig een nieuwe servicemail aanmaken. Daarbij bepaal jij het moment van verzending. Dit kan voor en/of na het evenement zijn. Je typt de titel en inhoud van de mail en wanneer je denkt dat je klaar bent, stuur je even een test mailtje naar jezelf. Eventueel maak je hierna nog even wat aanpassingen. Op deze manier ben je er zeker van dat de servicemail in de mailbox overeenkomt met je verwachting.Servicemails kunnen worden opgesteld in verschillende talen (mits actief) en daarbij kunnen ook nog samenvoegvelden worden gebruikt. Denk bij dit laatste aan: voornaam, achternaam, telefoon, e-mail en korting. De korting kan worden ingezet om de kaartkoper automatisch een kortingscode voor bijvoorbeeld een opvolgend evenement te geven.

Nieuws

Avayo, specialist in ticketsoftware, verhuist naar Hoogeveen

Hoogeveen – Online ticketing software, dat is de expertise van Avayo. Met een slim systeem voor online kaartverkoop bedient Avayo veel bedrijven in Nederland en België. Avayo heeft de ambitie om te groeien en betrekt daarom vanaf 9 maart een nieuw kantoor in het BBC-gebouw op bedrijventerrein Buitenvaart in Hoogeveen.

Directeur en eigenaar Emiel Löhr is enthousiast over de verhuizing van zijn bedrijf. “Op dit moment zitten we nog in Spier. Hier hebben we lang en met veel plezier gewerkt. De stap om naar Hoogeveen te verhuizen, past binnen ons streven om ons bedrijf verder uit te
bouwen. In het nieuwe pand, in het BBC-gebouw, hebben we meer kantoorruimte en een opslagruimte voor de handscanners en kassasystemen die we aan onze klanten uitlenen.”

De keuze voor Hoogeveen was voor Avayo snel gemaakt. “Hoogeveen heeft een ideale ligging. Het is goed bereikbaar voor klanten, met de trein of via de snelweg. Daarnaast heeft Hoogeveen een gemoedelijke sfeer waardoor het er prettig werken is.”

Unieke softwarepakketten voor online kaartverkoop

Theaters, sportevenementen, pretparken of beurzen: voor diverse organisaties levert Avayo de software voor de online kaartverkoop. Avayo heeft hiervoor drie unieke softwarepakketten, waardoor er voor iedereen een perfect passend systeem is. “Onze pakketten zijn een geweldig uitgangspunten voor de online kaartverkoop. De meeste klanten kunnen daar direct mee aan de slag. Daarnaast ontwikkelen we ook ticketing software op maat, die kennis hebben we in huis en zetten we natuurlijk graag in. Onze ticketing software
ondersteunt de marketing strategie, geeft meer inzicht in de financiële positie en stimuleert groei, want kaarten kopen is voor de eindgebruiker heel eenvoudig”, zegt Emiel.

Samen bouwen aan een sterke regio

De ambitie voor groei is er wat Avayo betreft niet alleen landelijk. Ook in de regio wil Avayo graag nieuwe stappen maken. “We werken met veel plezier voor bedrijven in heel Nederland en België, maar zijn niet vergeten waar we vandaan komen”, vertelt Emiel. “In Drenthe zijn we thuis. Daarom willen we meer Drentse bedrijven ondersteunen bij hun online kaartverkoop. Zo bouwen we samen aan een economisch sterke regio.”

Maak kennis met Avayo

Avayo heeft op dit moment een vacature uitstaan voor full stack web developer. “Een developer is precies wat ons bedrijf nodig heeft om onze groeiambities waar te maken”, zegt Emiel. “Zo kunnen we nog meer creatief maatwerk bieden aan onze klanten en onze softwarepakketten verder optimaliseren.”

Meer weten over Avayo en online ticketing software? Kijk dan eens op de website van Avayo: www.avayo.nl. Of bel eens aan voor een kopje koffie: vanaf 9 maart is het nieuwe adres van Avayo: BBC-gebouw, Buitenvaart 2110-12 in Hoogeveen.

Vacatures!